GA Tarragona | Col·legi
GA · Col·legi de Gestors Administratius de Tarragona
gestors, administratius, col·legi, oficial, Tarragona, gestions, tràfic, fiscal, laboral, comptable, empreses, gestores, adiministrativos, colegio, oficial, tráfico, gestiones, contable, empresas, col·legi gestors administratius Tarragona, col·legi de gestors administratius, colegio de gestores administrativos Tarragona
93
page-template-default,page,page-id-93,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Tarragona com a institució es va formar al mes d’abril de l’any 1952, i per mi, com a president, és un gran repte portar a terme la representació de la nostra professió. Assumeixo aquest privilegi amb tota la il·lusió i Compromís saben de l’enorme responsabilitat que això suposa tant pels nostres professionals com per als ciutadans. Precisament gràcies a la nostra especialització se’ns reconeix com als intermediaris notablement qualificats i amb un perfil transdisciplinari que ens ha de permetre oferir un servei integral als clients dels nostres despatxos.

 

Tanmateix som agents molt valuosos per a les diferents administracions doncs exercim d’intermediaris directes entre les empreses i els particulars. A més, val a dir que, no sense esforç, ens hem situat al capdavant de la innovació tecnològica.

 

Al nostre Col·legi som quasi un centenar de professionals especialitzats en diferents branques com el dret, l’economia i empresa i a més com a Gestors Administratius que som continuarem treballant amb la mateixa dedicació i professionalitat per continuar esdevenint el pilar fonamental de l’Administració Pública.

 

La nostra tasca principal implica donar un servei integral a tots els nostres clients a través de la consultoria i l’assessorament i a més, aquest és el missatge que hem de traslladar a la societat.

 

Arreu de la nostra demarcació de la província de Tarragona no hem d’oblidar mai el nostre tret distintiu, la nostra gA com a poderosa imatge corporativa que ens distingeix i ens avala com a professionalitat i rigor. Posa de manifest la nostra enorme capacitat per a ser intermediaris dins, no tan sols en l’àmbit local, comarcal o provincial, sinó també òbviament en l’autonòmic i estatal. Aquest és el nostre gran projecte que ens ha portat fins aquí i que ens ha de continuar mantenint com a bons i experts professionals ben qualificats en el futur.

Enric Ollé Reviejo

President. Reus.

Mª BELÉN GARCÍA HIDALGO

Vicepresidenta. Tarragona.

Anahi Rodríguez Crivillé

Secretaria. Tarragona.

Leopoldo Riola Vergés

Vicesecretari. Tarragona.

Albert Vidal Ragazzon

Tresorer. Tarragona.

Estrella Boronat Gutiérrez

Comptadora. Tarragona.

Lluís Cadiach Castro

Vocal 3er. Tarragona.

Mª Pilar Campdepadros Pucurull

Vocal 4t. Tarragona.

Jaume Moix Masalles

Vocal 1r. Montblanc.

Juan Miguel Escalante Charlez

Vocal 5è. Reus.