GA Tarragona | Alta Exercent
GA · Col·legi de Gestors Administratius de Tarragona
gestors, administratius, col·legi, oficial, Tarragona, gestions, tràfic, fiscal, laboral, comptable, empreses, gestores, adiministrativos, colegio, oficial, tráfico, gestiones, contable, empresas, col·legi gestors administratius Tarragona, col·legi de gestors administratius, colegio de gestores administrativos Tarragona
292
page-template-default,page,page-id-292,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

En el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Tarragona som conscients que el teu desenvolupament com a professional, en el món de la gestió administrativa, és la teva prioritat principal.

Per aquest motiu, treballem dia a dia en la defensa dels teus interessos, per tal que el col·lectiu esdevingui un referent en totes les àrees relacionades amb l’assessorament i la gestió integral i sigui reconegut tant davant de les administracions com de la ciutadania.

Donar-te suport, per atendre les teves necessitats en una professió que cada cop té més projecció, és el nostre objectiu principal.

T’adjuntem la documentació necessària per inscriure’t com a col·legiat exercent i començar a gaudir dels avantatges que t’ofereix el teu Col·legi.

Són persones col·legiades exercents aquelles que tenen el títol que les habilita per a l’exercici de la professió de gestor administratiu i s’incorporen al Col·legi com a gestor administratiu per exercir les funcions pròpies de la professió.

DOCUMENTACIÓ COL·LEGIAT EXERCENT:

 • Sol·licitud de col·legiació degudament emplenada
 • Document SEPA domiciliació bancària
 • Document d’autorització de Tractament de dades personals
 • Declaració de no estar comprès en cap de les causes d’incompatibilitat legals Sol·licitud expedició del títol
  – Aptes convocatòria Catalunya: Emplena Mod-1
  – Aptes convocatòria Madrid: Emplena Mod-2
 • Sol·licitud d’ingrés a la Mutualitat General de Previsió dels Gestors Administratius (potestatiu) Certificat d’antecedents penals
 • DNI i Fotografia carnet en format jpg

UN COP ACCEPTADA LA INCORPORACIÓ PER LA JUNTA DE GOVERN

 • Document que justifica l’alta en el cens tributari
 • Acreditació d’ haver subscrit la pòlissa de responsabilitat civil per a l’activitat de gestoria administrativa.