GA Tarragona | Convocatòria proves d’accés al títol de gestor administratiu 2022
GA · Col·legi de Gestors Administratius de Tarragona
gestors, administratius, col·legi, oficial, Tarragona, gestions, tràfic, fiscal, laboral, comptable, empreses, gestores, adiministrativos, colegio, oficial, tráfico, gestiones, contable, empresas, col·legi gestors administratius Tarragona, col·legi de gestors administratius, colegio de gestores administrativos Tarragona
634
post-template-default,single,single-post,postid-634,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Convocatòria proves d’accés al títol de gestor administratiu 2022

Us informem que avui ha sortit publicat al DOGC Núm. 8594 la Resolució JUS/24/2022 per la qual la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Justícia, convoca una nova edició de les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

La data límit per inscriure’s a les proves es el dia 29 de març de 2022. Les persones que vulguin concórrer a la present convocatòria de proves, han de presentar la corresponent sol·licitud d’admissió:

  1. De forma presencial a la seu del Consell o a qualsevol de les seus i delegacions dels col·legis de gestors administratius de Catalunya.
  2. Per correu certificat administratiu o per correu certificat amb acusament de recepció, a qualsevol altra oficina de registre en virtut del que preveu l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Juntament amb la sol·licitud d’admissió cal presentar el full de dades de la convocatòria d’acord amb el model disponible a la web del Departament de Justícia a l’apartat Tràmits gencat o a web corporatiu www.conselldegestors.cat, a més del comprovant del pagament de la taxa corresponent.

Adjuntem la convocatòria de les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

https://gestorsadministratiustgn.cat/wp-content/uploads/2022/01/Resolucio-JUS_24_2022_proves-accés-GA.pdf